söndag 16 oktober 2011

Kära söndag

Så var det då söndag igen, lite trist att helgen går alldeles för fort... Har precis färdigställt min uppsats som ska vara klar och redogöras för på tisdag. Skönt att ha den ur världen.

Igår var det barnfritt. Var ute och åt med käraste och goda vänner och efter middagen kollade vi på Grease. Mycket trevligt, så skönt med vuxensällskap och att gå och äta där det inte servera hamburgare och pommes.
Eftersom barnen varit hos mormor och morfar i natt bär det snart dit för att hämta dom. Innan kvällen ska älstan hinna med simskolan och i dag står det klädsim på schemat. Är mega stolt över denna grabb som är så duktig och tar simmet på allvar.

För ungefär ett och ett halvt år sedan gjorde vi ett första försök att börja simskola. Det gick så där... Inget allvar alls och M hade ständigt egna idéer på hur man skulle göra som inte alls klaffade med det simläraren sa. Dessutom blev han sur när han inte fick göra som han ville. Nej det gick inget bra den gången. Men nu, nu är han jätte duktig, så skärpt, övar flitigt på simtagen och gör som simläraren säger. Tror inte att det ska behövas så väldans många simlektioner innan han faktiskt kan det där. Jag blir så stolt!

När simskolan är avklarad är det min tur att träna, idag är det latino som gäller. Denna veckan har tyvärr mynnat ut i väldigt få pass, ärligt talat inget alls fören idag. Skola, sjuka barn och trötthet har haft fokus denna veckan, skärpning! får ta nya tag kommande vecka.

Inga kommentarer: